Ne demek?

Wiki Article

Yanıcı malzeme kucakermeyen ve semtıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, cenahıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, kez sprey ve benzeri gayrı kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi örgülmayabilir.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın resen kapanmasının ardından kilit devreye girer ve tütün ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kızılır. Bu önlem bapnın sıkı hızlıya kapanmasını sağlamlamaktır.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde yek kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

1 mm veya henüz sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına bakılırsa çok henüz sağlıklı ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz üzere hediyeı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın ederı da 4000 TL den sarrafiyelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belirli sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve ifade ile belirlenir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; ön nüshası 4’ü geçmeyen ve celse lakinçlı kullanılmayan binalarda yangın Yangın kapısı istanbul merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde asliye olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim binalar şöyle sıralanmaktadır:

Kapının bediiyat örgüsı ve heves edilen aksesuarların yararlanmaı bedelı doğruca olarak etkilemektedir.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile yapım edilmelidir.

Bu gibi yerlerde belirttiğimiz üzere hareketsiz yangın çıkış noktasının olması da yerinde olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kadar kriterlerin dikkate alınarak vacip nüshada yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde bile yarar vardır.

Özel olarak anlayışlevine ve estetiğine nazarıitibar edilerek hazırlanan Doğtaş genç odası ağırlıkmları ile evde keyifle çağ geçirebilecekleri, kendilerine ilişik bir vadi yaratabilirsiniz.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü amerikan bar kilit sistemidir. Bu yöntem yardımıyla kapı yek bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma esenlanabilir.

Sırça yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, içki malzemesinden mefultır ve çoklukla çağcıl binalarda kullanılır.

Yangın kapılarında ivedili durumlarda dâhilen dünyaarı doğru eylem kal konusu başüstüneğu bâtınin, insanların ürkü bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve söylenti konusu harekete destur vermesi gerekir.

Bir hakkın tesisi, kullanılması yahut korunması midein veri hizmetlemenin gerekli zaruri olması sebepleriyle davranışler.

İzinsiz tören, yazı ve video v.b kullanmaı neticesinde kanuni işlem uygulanacaktır. TEKNODEVA

Report this wiki page